Speel mee in de VriendenLoterij!

Speel mee in de VriendenLoterij!

Help ons om het (jeugd)wervingsproject te realiseren door mee te gaan spelen in de VriendenLoterij!

Wilhelmina heeft al heel lang de wens om een geslaagd (jeugd)wervingsproject te realiseren. Met dit project kunnen wij instrumenten aanschaffen, aspirant muzikanten enthousiast maken en aan ons binden. Want muziek maken is de mooiste hobby die er bestaat, echt! Daar is extra geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Op maandag 17 april a.s. tussen 18.45 uur en 21.45 uur kun je een telefoontje verwachten van één van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor Wilhelmina.

Het is de moeite meer dan waard, want minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan ons (jeugd)wervingsproject! Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken ze elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen. Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 135 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes.

Wil je Wilhelmina ondersteunen en gebeld worden? Stuur dan een WhatsApp bericht naar 06-57783106 of bezoek ons op Facebook en stuur een PB dat je gebeld wilt worden, onder vermelding van naam en telefoonnummer. Alvast onze hartelijke dank hiervoor! Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we ons (jeugd)wervingsproject kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor, toch?