SPECSAVERS HOOGEVEEN SPAART JAAR LANG VOOR CHR MUZIEKVERENIGING WILHELMINA

SPECSAVERS HOOGEVEEN SPAART JAAR LANG VOOR CHR MUZIEKVERENIGING WILHELMINA

Hoogeveen, 7 december 2017 – Chr Muziekvereniging Wilhelmina mag komend jaar rekenen op een financiële bijdrage die door Specsavers Hoogeveen gedurende het hele jaar bij elkaar wordt gespaard. Inwoners van Hoogeveen stemden massaal op de genomineerde lokale goede doelen voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Uit de finalisten koos het winkelteam van Specsavers Hoogeveen een doel als gelukkige winnaar.
 
In Hoogeveen is het voldende goede doel gekozen: Chr Muziekvereniging Wilhelmina. Lammy Wobben, optiekpartner bij Specsavers Hoogeveen, is blij met de uitkomst: “Wij vinden het fantastisch dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan dit mooie initiatief. De activiteiten van het gekozen goede doel leveren een belangrijke bijdrage aan onze lokale samenleving. Wij gaan ons met het team dan ook voor de volle 100 procent inzetten om hen aan het einde van het jaar een mooi steuntje in de rug te geven.”
 
Stichting Specsavers Steunt
Ieder jaar zetten alle winkels van Specsavers voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt.  Aan het einde van het spaarjaar wordt het totale spaarbedrag verdeeld over het lokale goede doel en het landelijke goede doel. Zo draagt iedere winkel haar steentje bij aan de lokale gemeenschap. In totaal worden er jaarlijks zo’n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund.
 
Voor meer informatie: www.stichtingspecsaverssteunt.nl