Breng NU je stem uit! Specsavers ACTIE

Breng NU je stem uit! Specsavers ACTIE

Wilhelmina doet mee met een actie van Specsavers waarbij we een leuk geldbedrag kunnen winnen als we in de TOP3 van Hoogeveen eindigen. Breng NU je stem uit om te zorgen dat wij bovenaan komen. Alleen met jullie hulp maken we kans! Vraag dit ook via Facebook aan vrienden e.d. Stemmen kan t/m 30 november 10:00u.
 
BRENG HIER JE STEM UIT: https://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/hoogeveen/chr-muziekvereniging-wilhelmina_48940/
 

Hoe werkt het stemmen?
U kunt van 23 november 10.00 uur t/m 30 november 10.00 uur eenmaal per e-mailadres een stem uitbrengen. Nadat u op de stembutton hebt geklikt, komt u op een stempagina. Vul hier uw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Vervolgens ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Uw stem wordt pas verwerkt nadat u op deze bevestigingslink heeft geklikt.
U kunt uw doel een extra stem geven door het doel een +1 te geven. Gebruik hiervoor de Google+ button op de pagina van uw goede doel of de overzichtspagina van alle doelen per vestiging.
Stemronde sluit op 30 november
Op 30 november (10.00 uur) sluit de stemperiode. Daarna vindt er nog een laatste berekening plaats en vervolgens wordt de top 3 voorgelegd aan het winkelteam. Op 7 december wordt bekend gemaakt welke goede doelen als winnaar uit de bus is gekomen.